Miért a UPC Direct?A UPC Direct minőségi szolgáltatást kínál az ország egész területén. A műholdas technológiának köszönhetően szolgáltatásunk elérhető az országnak azon részeiben is, ahol hiányzik a helyi technológiai infrastruktúra, vagy árnyékolt területek vannak.

A hatékony ügyfélszolgálatunkon kívül több mint 200 hivatalos viszonteladónk és telepítőnk van, akik a lehető leghamarabb és legzökkenőmentesebben juttatják el szolgáltatásainkat az Ön otthonába.

A UPC Direct kiemelkedő technológia hátterének köszönhetően programjainkat tökéletes kép- és hangminőségben juttatjuk el előfizetőinkhez, ezáltal zavartalan és élvezetes szórakozást biztosítva az egész családnak.

A csatornák széles skálájából válogathat. Akár az alap, akár a prémium csomagjaink közül választ, megtalálja benne kedvenc műsorait! Kínálatunkban több mint 100 kimagasló minőségű digitális csatorna szerepel, közöttük a kedvenc helyi és nemzetközi televíziós programok gazdag választékával. Az átfogó csomagválasztékunkat úgy állítottuk össze, hogy az egész család kedvére tegyünk.Rugalmas TV szolgáltatást keres, melyet a saját igényeihez igazíthat?

Ismerje meg csomagjainkat!

RÉSZLETEK